16 Mayıs 2008 Cuma

Ortakçı Göleti Mesire Yeri Olacak!

Ortakçı Göleti Mesire Yeri Olacak!


Eflâni kaymakamı Erol Tanrıkulu’nun girişimi ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından Ortakçı göledine yeni tesisler yapılacak. Gölet kenarına piknik alanları, balık tutma yerleri, gölet üzerinde yürüme parkurları ve tuvaletler yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından ülkemizin birçok yerinde yapılarak hizmete açılan Kent Orman park ilçemize de yapılacak.

Ortakçı göledine yapılacak olan Kent orman park için resmi işlemler tamamlandı ve önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları başlayacak. Göledin etrafına piknik alanları, gölet üzerine balık tutma yerleri, yürüyüş parkurları, iskeleler ve tuvaletler yapılacak.Yapımı bu yıl tamamlanarak işletmeci firmaya kiraya verilecek olan kent orman park için kaymakam Erol Tanrıkulu ”Eflani’de piknik yapmak için güzel mekanlar var ama resmi olarak piknik yapılacak ve gelen misafirlerin gönüllerince eğlenecekleri, eğlenirken de spor yapabilecekleri mekanlar yoktu. Konuyu Orman Genel Müdürümüz Osman Kahveci’ye getirdim ve yapılması konusunda girişimlerde bulundu ve önümüzdeki günlerde yapım işleri başlayacak. Eflâni’ye güzel bir kent orman park kazandıracağız ”dedi.

Kaynak; brtv.com.tr

Daha Fazla Eflani İçin;
http://www.eflanim.com/

Hiç yorum yok: